Skip to content

Algorithmics Programozó iskola

Hiszünk abban, hogy a programozás oktatás egy szerethető, élvezetes és a jövőben is jól hasznosítható tudás, amelyet a lányok és fiúk már gyermekkorban is megismerhetnek és megszerethetnek.

Hiszünk abban, hogy a programozás oktatás gyermek korban egy szerethető, élvezetes és a jövőben is jól hasznosítható tudás. Saját interaktív platformon programozunk, amely lehetővé teszi, hogy minden gyermek egyéni tempóban tanuljon. Professzionális módszertanunkat, tanárokból és pszichológusokból álló csapat dolgozta ki úgy, hogy ne csak a programozás, hanem az olyan soft skillek is mint a csapatmunka, prezentációs készség és az algoritmikus gondolkodás is komoly hangsúlyt kapjon.

Tanítási filozófiánk

A tudás alapja az ismétlés. A projektformájú, játékos tananyagainkat folyamatosan teszteljük és fejlesztjük. A képzések modulárisak, egymáshoz illeszkednek. Minden rész elején egy új témakört vezetünk be, amit aztán gondos körbejárás után egy projektfeladatban dolgozunk fel. Az egységek egymásra épülnek, mely a későbbiekben kelleni fog. Diákjainkat kérdezésre és kíváncsiságra biztatjuk, hiszen ezek a tanulás alapjai. A képzés végére legkomplexebb feladatokat is önállóan fogják tudni megoldani.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő f_Tábor (tanítási időn kívüli összefüggő program) rendszeres foglalkozások) többnapos

Itt vagyunk jelen

a_ Dél-Alföld (Békés megye b_Dél-Dunántúl (Baranya megye Bács-Kiskun megye) c_Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Csongrád megye d_Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye e_Közép -Dunántúl (Komárom-Esztergom megye f_Közép-Magyarország (Pest megye) Fejér megye g_Nyugat -Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye h_Budapest Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Nógrád megye) Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kreativitás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás