Skip to content

Algorithmics Programozó iskola

Hiszünk abban, hogy a programozás oktatás egy szerethető, élvezetes és a jövőben is jól hasznosítható tudás, amelyet a lányok és fiúk már gyermekkorban is megismerhetnek és megszerethetnek.

Hiszünk abban, hogy a programozás oktatás gyermek korban egy szerethető, élvezetes és a jövőben is jól hasznosítható tudás. Saját interaktív platformon programozunk, amely lehetővé teszi, hogy minden gyermek egyéni tempóban tanuljon. Professzionális módszertanunkat, tanárokból és pszichológusokból álló csapat dolgozta ki úgy, hogy ne csak a programozás, hanem az olyan soft skillek is mint a csapatmunka, prezentációs készség és az algoritmikus gondolkodás is komoly hangsúlyt kapjon.

Tanítási filozófiánk

A tudás alapja az ismétlés. A projektformájú, játékos tananyagainkat folyamatosan teszteljük és fejlesztjük. A képzések modulárisak, egymáshoz illeszkednek. Minden rész elején egy új témakört vezetünk be, amit aztán gondos körbejárás után egy projektfeladatban dolgozunk fel. Az egységek egymásra épülnek, mely a későbbiekben kelleni fog. Diákjainkat kérdezésre és kíváncsiságra biztatjuk, hiszen ezek a tanulás alapjai. A képzés végére legkomplexebb feladatokat is önállóan fogják tudni megoldani.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék rendszeres foglalkozások) többnapos összefüggő program) b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő f_Tábor (tanítási időn kívüli

Itt vagyunk jelen

Veszprém megye) Vas megye Zala megye) f_Közép-Magyarország (Pest megye) h_Budapest a_ Dél-Alföld (Békés megye Csongrád megye b_Dél-Dunántúl (Baranya megye Somogy megye c_Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Tolna megye) d_Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Hajdú-Bihar megye e_Közép -Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) g_Nyugat -Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Bács-Kiskun megye) Heves megye Nógrád megye) Fejér megye

Nekik szólnak programjaink

e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Együttműködés/csapatmunka Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás