Skip to content

Bridge Bizniscool

Gondolkodókör kezdeményezése
Célunk, hogy a 9-14 év közötti gyerekek elsajátíthassák a vállalkozói és üzleti szemléletmódot és hogy olyan készségeket fejlesszenek, amelyek a jövő munkaerőpiacán elengedhetetlenek lesznek.

A Bridge Bizniscool programjai során óriási hangsúlyt fektetünk olyan készségek fejlesztésére, amelyek a jövő munkaerőpiacán elengedhetetlenek lesznek. Ilyen például a másokkal való együttműködés készsége, a kreativitás, a projekt alapú gondolkodás, a prezentációs készségek. A résztvevők csapatépítéssel kezdenek, majd megismerkednek a vállalkozók, vállalkozások világával, megalakulnak a kis csapatok, akik együtt dolgoznak egy saját minivállalkozáson, majd elkezdődik a piac feltérképezése.

Tanítási filozófiánk

Az élménypedagógia alapjaira támaszkodva, interaktív, játékos foglalkozásokkal fejlesztjük a gyerekeket, miközben gyakorlatias módon tanítjuk meg őket a projektalapú munka lényegére. Kiscsoportos (max. 12 fő) képzéseink során képzett egyetemista oktatók foglalkoznak a gyerekekkel.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások)

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye)

Nekik szólnak programjaink

d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Vezetés/irányítás