Skip to content

Budapest School Szülőknek

Segítség abban, hogy jobban megismerkedj a korszerű tanulással, és hozzád hasonló szülőkkel gondolkozz együtt a Te gyermekedhez leginkább passzoló tanulási rendszer megtalálásában.

A Budapest School Szülői Klub abban segít, hogy jobban megismerhesd a korszerű tanulással, motivációval és konfliktuskezeléssel kapcsolatos legfrissebb kutatási eredményeket és hozzád hasonló szülőkkel gondolkozz együtt a Te gyermekedhez leginkább passzoló tanulási rendszer megtalálásában. Szeretnénk segíteni a szülőknek abban, hogy korszerű tudáshoz jussanak egy inspiráló közegben, miközben saját tanulási célt is kitűznek és teljesítenek.

Tanítási filozófiánk

A szülői klub a Budapest School modelljével működik: a tanuló szülők a csoportvezetők támogatásával maguk dolgozzák fel az általuk érdekesnek szánt témákat. Maximum 25 fős csoportokban 2 állandó csoportvezetővel. A személyes találkozások mellett több órányi, online elérhető videós anyag segíti az egyes alkalmakra való ráhangolódást és a kérdésekkel kapcsolatos tudás megszerzését, a további kutató munka inspirálását. A csoportos munka az általunk megosztott online anyagok alapján történik. Introvertáltaknak is biztonságos környezetet teremtünk.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) a_Applikáció vagy online platform/játék

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Nekik szólnak programjaink

g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kommunikáció Együttműködés/csapatmunka Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás