Skip to content

Da Vinci Pizsamaparti

Programjainkon gyerekek és családok zárás után ismerkednek meg különleges helyszínekkel (pl. múzeum, élményközpont, nemzeti park) és a hozzájuk kapcsolódó tematikákkal, így nem mindennapi élményeken keresztül szereznek új tudást.

A program tematikájának (legyél egy estére régész, űrhajós, filmrendező, stb) és formátumának köszönhetően inspirálja a gyerekeket, hogy megismerjék álommunkájukat, megszeressék a tanulást, emellett közelebb hozza a gyerekekhez a múzeumokat, intézményeket.

Tanítási filozófiánk

A program az élményoktatás koncepciója köré épül. A gyermek az iskolai ismereteit új, tantermen kívüli tanulással egészíti ki és szintetizálja. A tanulás mellett a játékos programelemek jól fejlesztik a gyerekek szociális kompetenciáját is. Az élménypedagógia céltudatosan tudja segíteni a tanulókat saját élményeiken keresztül a nagyobb tudás megszerzésében, készségeik fejlesztésében, értékek tudatosításában, valamint a másokkal való kooperációban és a közösségükben való boldogulásban.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

c_Rendezvény fesztivál rendezvénysorozat

Itt vagyunk jelen

c_Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye d_Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye f_Közép-Magyarország (Pest megye) g_Nyugat -Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Nógrád megye) Vas megye Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kíváncsiság Kreativitás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás