Skip to content

Digitális Család

“Egy lapon a gyerekkel”. Szakértőkkel együtt dolgozunk a szülők és gyerekek közötti digitális szakadék áthidalásáért.

A Digitális Család platformunkkal szeretnénk megadni a vágyott kapaszkodókat szakértők által támogatott, szabatosan, érthető nyelven megírt, elmondott tartalmak formájában, hogy erről a rohamosan fejlődő világról minél teljesebb képet kapjanak mindazok, akik szeretnének értő módon részt venni a gyerekek digitális életében. A magazin munkatársai a Vodafone és független szakértők együtt dolgoznak, hogy a digitális szakadékot a szülők és gyerekek között áthidaljuk, valamint segítsük, hogy az online térben is közös, élménydús időt tudjanak eltölteni.

Tanítási filozófiánk

Alap hozzáállásunk, hogy a digitális világ ne elszakítsa, hanem összekösse a családokat. A szülők és pedagógusok felé az alap üzenetünk, hogy legyenek „Egy lapon a gyerekkel”, mert aki nem vesz részt a gyerekek digitális életében, az kimarad a gyerek életéből.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál a_Applikáció vagy online platform/játék g_Egyéb

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Nekik szólnak programjaink

g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kommunikáció Együttműködés/csapatmunka Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás