Skip to content

Egységes család program

Egységes család program célja, mentálhigiénés és közösségfejlesztő programjain keresztül segítséget nyújtson az egyéneknek és családoknak a testi és lelki értelemben is egészséges életvitelhez.

Egészséges társadalom alapját a jól működő családokban élő egészséges személyek alkotják. Fizikailag és mentálisan is egészséges lakosság fejlesztéséhez az egyén elsődleges rendszerét, a családokat, kell oly módon működtetni, hogy az biztosítsa a gyermekek egészséges fejlődéséhez alkalmas környezetet. A Mentálmorfózis Alapítvány célja, mentálhigiénés és közösségfejlesztő programjain keresztül segítséget nyújtson az egyéneknek és családoknak a testi és lelki értelemben is egészséges életvitelhez.

Tanítási filozófiánk

Alapítványunk hitvallása: Élj jól, hogy jól élj! Minden végrehajtott program modellként átadásra kerül szakemberek részére. A fejlesztő programokban szemléletet formálunk, szakembereink rendszerszemlélettel rendelkeznek. Célunk a fenntartható fejlődés modellezése és új szokások kialakítása. A programok megvalósítása során kiemelten figyelünk arra, azok a későbbiek során önszervezővé váljanak. Minél nagyobb a személyt körülvevő támogató közösség, annál jobbak az életkilátásai.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások)

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye)

Nekik szólnak programjaink

d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kommunikáció Együttműködés/csapatmunka Önbizalom/önismeret