Skip to content

KódGarázs

A KÓDGARÁZS-nál játékos formában sajátítható el a programozói szemléletét. Ez az a hely, ahol az innovációt nem követik, hanem alkotják.

A KÓDGARÁZS-nál élményalapú technológiai foglalkozásokat szervezünk 8-18 éves lányoknak és fiúknak. Nem is akármilyeneket! Kiscsoportos képzéseinken igazi fejlesztőktől, az IT ágazat kiemelkedő szakembereitől tanulhatnak a résztvevők, akik olyan cégeknél dolgoznak, ahol az innovációt nem követik, hanem alkotják. Elsősorban nem konkrét programozási nyelveket tanítunk, hanem a hozzánk érkezők játékos formában sajátíthatják el a programozói szemléletét, a tervezői és rendszerezett gondolkodást.

Tanítási filozófiánk

Gondosan ügyelünk az egyéni képességekre és ötletekre, a kreativitásra és a megvalósítás élményére a tervezői gondolkodást előtérbe helyezve. Az alkotói folyamat megvalósításának eszközeként használjuk a technológiát. A foglalkozásainkon a képzett oktatók munkáját felkészült mentorok segítik, akik 2-3 gyermek tanulását segítik.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál

Itt vagyunk jelen

Budapest

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kíváncsiság Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Kezdeményezőkészség