Skip to content

Szemfüles Egyesület a Gyermekekért

A különböző fejlődési elmaradásokkal, nehézségekkel, zavarokkal küzdő gyermekeknek és családjaiknak nyújtunk komplex támogatást, multidiszciplináris team keretében.

Egyesületünk célja, hogy komplex támogatást nyújtsunk azoknak a gyermekeknek és családjaiknak, akik a pszichomotoros fejlődés valamelyik területén elmaradással, nehézséggel küzdenek. Munkánk középpontjában kiemelkedő helyet foglal el a prevenció, melynek érdekében rendszeresen szervezünk szülői készségeket fejlesztő, valamint szülőtámogató programokat. A gyermekekre irányuló diagnosztikai és terápiás tevékenységünk kiegészül a szülők és a család folyamatos támogatásával, segítésével.

Tanítási filozófiánk

Komplex, az egész családra irányuló megsegítésben hiszünk! A gyermek a család része, annak struktúrájában él, így nem lehet attól elválasztva, kiemelve segíteni a fejlődését. A szülő aktív részese a gyermek fejlesztésének, partnerként együttdolgozva a szakemberekkel. Hisszük, hogy a gyermek fejlődésben minden mindennel összefügg, így a különböző szaktudású szakemberek tudásukat összeadva, együtt segítik a gyermek fejlődését és a családokat.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) rendszeres foglalkozások)

Itt vagyunk jelen

Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Vas megye Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Alkalmazkodókészség/reziliencia Érzelmi Intelligencia Kommunikáció