Skip to content

UNICEF – Két kis dínó a világ körül

Gondolkodó Kör kezdeményezése
A névre szóló mesecsomagunk olyan izgalmakkal és érdekességekkel van tele, amelyek segítségével minden gyerek örömmel fedezheti fel a világ sokféleségét, a saját otthonából, két kis dínó társaságában.

Az UNICEF, a Pagony könyvkiadó és a Két kis dínó alkotói azért fogtak össze, hogy a mesék által elkalauzolják a gyerekeket és szüleiket távoli országokba, ahol bepillantást nyerhetnek a helyiek életébe és az UNICEF gyermekekért folytatott munkájába. A 12 hónapon át tartó kaland során minőségi időt tölthet együtt a család, miközben a gyerekek játékosan tanulnak távoli tájakról. A feliratkozás összege pedig egyben adomány is, amelyet az UNICEF 100%-ban programjainak finanszírozására fordít.

Tanítási filozófiánk

Az UNICEF azért dolgozik, hogy minden gyerek biztonságban nőhessen fel. Programjaink a gyermekvédelem széles területét ölelik fel világszerte. Terápiás élelmet, biztonságos ivóvizet, oktatási felszerelést, életmentő gyógyszereket és vakcinákat juttatunk el a legkiszolgáltatottabb gyermekeknek. A Két kis dínó levélcsomaggal a gyerekek érettségüknek megfelelő, nem felzaklató módon találkoznak a világ rászoruló gyerekeinek mindennapjaival és az UNICEF értük végzett munkájával.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Játék könyv (pl. társasjáték kártyajáték fejlesztő könyv)

Itt vagyunk jelen

Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Vas megye Somogy megye Zala megye) Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Hajdú-Bihar megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Dél-Alföld (Békés megye Csongrád-Csanád megye Bács-Kiskun megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Heves megye Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Fejér megye

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek g_Szülők c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kíváncsiság Szociális és kulturális nyitottság Érzelmi Intelligencia