KreaTour

Művészettel nevelési projektünkben tárgyalkotás, ruhatervezés, makettezés közben ismerik meg a gyerekek a világot, a történelmet.

Tovább olvasok

Személyes Történelem Produkció

A Személyes Történelem Produkció keretében évről évre színházi műhely munkán keresztül kutatjuk Budapest második világháborús emlékezetét középiskolás fiatalokkal, a személyes visszaemlékezések feldolgozásával. Emellett egyalkamas iskolai foglalkozásokat tartunk.

Tovább olvasok

Neked szól a taps

Célunk, hogy olyanokkal is megismertessük, megszerettessük a film- és színházművészetet, akiknek életkörülményeikből adódóan erre nem lenne lehetőségük. Színházi produkcióinkban profi színészek mellett, gyermekotthonban élő gyermekek is szerepelnek.

Tovább olvasok

KÉPEZŐ

Képzőművészet alapú oktatási programunkban nagy hangsúlyt helyezünk a művészeti nevelésre, a jövő kompetenciáinak fejlesztésére a műalkotások szemléltetésével és a vizuális nevelés eszközeivel.

Tovább olvasok

Virtuális Földrajzóra

Célunk, hogy felkeltsük az általános-, illetve középiskolás diákokban az érdeklődést a természetismeret és a környezettudatosság iránt, és fejlesszük a tanulók digitális kompetenciáját.

Tovább olvasok

Palota Tehetségfejlesztő Központ

Komplex tehetségfoglalkozásokat tartunk heti rendszerességgel, ahol az ajánlott foglalkozások számos műveltségterületet érintenek, elősegítve minden gyermek számára tehetségük kibontakozását.

Tovább olvasok