Skip to content

Artistkids

Tudtad, hogy a művészet menő? A mi küldetésünk egy olyan új szemlélet létrehozása, mely a kreativitáson keresztül teszi érdeklődővé és nyitottá a gyerekeket a művészetek iránt.

Kezdeményezésünk célja egy olyan álom megvalósulása, mely össztársadalmi szinten új utakat nyit meg a digitalizált világ gyermekeinek. Az értékteremtés, valamint az értékmegőrzés szellemében hozzuk közelebb számukra a képzőművészet csodálatos világát. Az Artistkids egy másik szemüvegen keresztül láttatja a művészet szépségét, jelentőségét, hogy a mai kor gyermekeiből a jövő művészetkedvelő, műértő és a művészetek mellett elkötelezett fiatalokat, felnőtteket neveljen.

Tanítási filozófiánk

A pozitív pszichológia központi szerepet játszik a szemléletmódunkban. Nagy hangsúlyt fektetünk a kreatív és szabad gondolkodásra, elsősorban ezek segítségével elemezzük a műveket. Foglalkozásainkat Rogers és Waldorf alapokra helyezzük, melyben a kreativitást szárnyalni hagyjuk. Az egész foglalkozás a játszva tanulás jegyében zajlik, amit a gyerekek hihetetlen mód élveznek.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) f_Tábor (tanítási időn kívüli összefüggő program) rendszeres foglalkozások) többnapos

Itt vagyunk jelen

b_Dél-Dunántúl (Baranya megye f_Közép-Magyarország (Pest megye) Somogy megye Tolna megye)

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kreativitás Önbizalom/önismeret