Skip to content

Borarti

Kreatív alkotó platform gyerekeknek – a szabad alkotást, mint eszközt használjuk a gyerekek fejlesztésére.


A BORARTI ALKOSS SZABADON!

Alkotás – természet – újrahasznosítás 

A célom, egy olyan alkotó platform létrehozása, ahol a gyerekek a bennük természetesen meglévő kreativitásukat élhetik meg. Ehhez az önkifejezéshez megfelelő és inspiráló teret és jó minőségű eszközök palettáját nyújtom,. A gyerekek lehetőséget kapnak átélni a szabad alkotás élményét, ahol örök életre szóló élményeket szerezhetnek és ezt a további életükben is hasznosítani tudják.

 

Tanítási filozófiánk

KOSZ KÁOSZ KATARZIS = Szabad alkotás A szabad alkotás élménye az újrahasznosítás, a természet és a művészet közös metszés pontjaként tud kibontakozni. Ehhez a folyamathoz megfelelő térre, alapanyagokra, eszközökre és időre van szükség. A természettel szoros barátságot kell ápolnunk. Vissza kell szoktatni magunkat és az egész családunkat a természet közelségébe ahhoz, hogy kiegyensúlyozott, boldog életet élhessünk.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő c_Rendezvény d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) f_Tábor (tanítási időn kívüli fesztivál összefüggő program) rendezvénysorozat rendszeres foglalkozások) többnapos

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Önbizalom/önismeret