Skip to content

Okos Doboz

Ingyenes tankönyvfüggetlen digitális taneszköz segítségével a diákok kognitív képességeit fejlesztjük.

Az Okos Doboz egy tankönyvfüggetlen digitális taneszköz, amelynek oldalán 13.000 grafikus feladat, 34 gondolkodási képességet fejlesztő játék és 160 egészségnevelési animáció található. A játékalapú ingyenes digitális feladatgyűjtemény a Nemzeti Alap Tanterv fejlesztési céljainak megfelelően kapcsolható be az oktatási tevékenységbe. Az oldalról elérhető játékok segítségével a diákok kognitív képességeit lehetséges fejleszteni.

Tanítási filozófiánk

Az Okos Doboz ismeretekbe ágyazott játékos eszközökkel, élményszerű tanulási lehetőséggel kívánja az oktatás céljait szolgálni. A digitális feladatgyűjtemény egységes mérési- és értékelési rendszerre épül, amelynek középpontjában a pozitív megerősítés és a motiválás áll. A feladatgyűjteményen túl pszichológiai teszteken alapuló, gondolkodási képességeket fejlesztő játékok szolgálják a gyermekek mérését és fejlesztését. Az okosodoboz.hu kiemelten kezeli az egészségnevelési ismereteket.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás