Skip to content

Alphacademy

Online programozás és matematika szakköröket tartunk motivált, érdeklődő gyerekeknek a szakmájukban is sikeres, elismert oktatókkal.

Az Alphacademy programozás és matematika szakköreinek célja, hogy átadja csupa fiatal, sikeres tanár tudását és a gondolkozás szemléletét a téma iránt érdeklődő diákoknak. Lehetősége mindenkinek kell, hogy legyen. Annak is, aki most azt gondolja, hogy nincsen. Mert ő is jó lehet valamiben, még akkor is, ha most nem hiszi el. Külön hangsúlyt helyezünk a gyerekek motiválására, ezáltal a teljesen kezdő szinttől az országos versenyeket nyerő diákokon keresztül minden motivált gyereket várunk.

Tanítási filozófiánk

Felfedeztető oktatással tanítunk. Ez azt jelenti, hogy ahelyett, hogy a gyerekeknek megmutatnánk a megoldásokat a feladatokra, apró segítségekkel saját gondolkozás után tudják saját maguk felfedezni a megoldást. Ezáltal sokkal mélyebben elsajátítják az anyagot, és még gondolkozni is megtanulnak. Nálunk egy biztonságos közeg van, hiszen abban hiszünk, hogy a kreativitáshoz csak a hibázás képességén keresztül lehet eljutni.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő c_Rendezvény d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) f_Tábor (tanítási időn kívüli fesztivál összefüggő program) rendezvénysorozat rendszeres foglalkozások) többnapos

Itt vagyunk jelen

a_ Dél-Alföld (Békés megye b_Dél-Dunántúl (Baranya megye Bács-Kiskun megye) c_Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Csongrád megye d_Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye e_Közép -Dunántúl (Komárom-Esztergom megye f_Közép-Magyarország (Pest megye) Fejér megye g_Nyugat -Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye h_ Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Nógrád megye) Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Önbizalom/önismeret