Skip to content

BOOKR Kids

Interaktív könyveinkkel a fiatal generációk számára is izgalmas formában mutatjuk be a modern és klasszikus irodalom legjobbjait. Célunk, hogy a gyerekek képernyő előtt töltött idejét értékes és érdekes tartalommal töltsük meg.

A BOOKR Kids célja, hogy a gyerekek okoseszköz-használatra fordított idejét értékes és érdekes tartalommal töltse meg. Technológiáját empirikus kutatási eredményekre támaszkodva fejleszti, hidat épít a könyvek és a digitális világ között. Mivel a tudásalapú társadalomban csak az lehet sikeres, aki értő olvasásra képes, a cég elsődleges feladatának tekinti a gyerekek értő olvasóvá nevelését, mely utat nyit számukra minden létező további tudás megszerzéséhez.

Tanítási filozófiánk

Hisszük, hogy szükség van az olyan biztonságos, edukációs és egyben szórakoztató felületekre, melyek fejlesztik a szociális és kognitív kompetenciákat, mivel ezek különösen fontos szerepet töltenek be a munkaerőpiacon. Célunk az anyanyelvi és angol mint idegennyelvi kompetenciaterületek fejlesztése, az irodalmi érzékenység kialakítása és egy olvasni szerető közösség létrehozása.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék

Itt vagyunk jelen

Bács-Kiskun megye) Csongrád-Csanád megye Dél-Alföld (Békés megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Fejér megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Közép-Magyarország (Pest megye) Nógrád megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Érzelmi Intelligencia Kommunikáció Szociális és kulturális nyitottság