Skip to content

Jógakaland – Oktatói Képzés

A Jógakaland mesés világával arra inspiráljuk a fejlesztőket, pedagógusokat, hogy minél hamarabb kezdjék el megismertetni a jóga világát a gyerekekkel! Mindezt kreatív és innovatív gondolkodásmóddal tesszük, saját fejlesztésű termékekkel és módszertannal, közösséget is építve!

Szeretnénk ha egyre több pedagógiai intézményben jelenne meg a játékos gyerekjóga lehetősége. Online oktatói képzésünk sikerének köszönhetően, országszerte egyre több a védjegyes Jógakalandos Gyerekjóga Oktató! Ezeket az oktatókat egy folyamatosan bővülő közösségként össze is fogjuk egy zárt klubrendszerben, fejlesztjük és inspiráljuk őket arra, hogy minél kreatívabban nyúljanak a jóga és mindfulness csodás világához!

Tanítási filozófiánk

A Jógakalandos online képzésén olyan magabiztos alaptudást és játékeszköztárat kapnak a résztevevők, amivel a gyerekeket a saját nyelvükön megszólítva, mesés módon taníthatják meg jógázni, 3-10 éves korig! Képzésünk egyedisége, hogy a gyerekjógát a mese és játékosság világából közelíti meg, ehhez ad számtalan gyakorlati eszközt és játékot is. A képzés tartalmát úgy találtuk ki, hogy átfogó tudást kapjanak arról, mi mindenben tudja segíteni a jóga a gyerekek egészséges testi-lelki fejlődését.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként e_Játék egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) fejlesztő könyv) kártyajáték könyv (pl. társasjáték rendszeres foglalkozások)

Itt vagyunk jelen

Bács-Kiskun megye) Csongrád-Csanád megye Dél-Alföld (Békés megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Fejér megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Közép-Magyarország (Pest megye) Nógrád megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Alkalmazkodókészség/reziliencia Érzelmi Intelligencia Önbizalom/önismeret