Skip to content

Kamasztér Alapítvány

Célunk a társadalmi egyenlőtlenségek enyhítése és a fiatalok életminőségének javítása a tudatosság fejlesztése, a szemléletformálás és az értékek közvetítése által.

Célunk a társadalmi egyenlőtlenségek enyhítése és a fiatalok életminőségének javítása. Alaptevékenységünk a játékon keresztüli készség és képesség fejlesztés, valamint a tehetséggondozás. Saját magunk által fejlesztett módszertan alapján dolgozunk, mely lehetővé teszi a továbbtanulás során és a munka világában hasznosítható kompetenciák élményszerű, tapasztalatra épülő elsajátítását. Programjaink középpontjában a tudatosság fejlesztése, a szemléletformálás és az értékek közvetítése áll.

Tanítási filozófiánk

Tanítási filozófiánk a Rogers féle személyközpontú megközelítést tartalmazza. Nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekekkel való jó kapcsolat kialakítására. Hisszük, hogy minden fiatal kimeríthetetlen erőforrásokkal rendelkezik, melynek révén megértheti önmagát és elérheti céljait. Ezért az önismereten keresztül kínálunk lehetőséget számukra a fejlődésben, a készségek és képességek gyakorlásában, a problémák megoldásában.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) g_Egyéb Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kommunikáció Kreativitás