Skip to content

K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedő

Célunk a versennyel, hogy a fiatalok korosztályuknak megfelelő játékos feladatokon keresztül fejlesszék pénzügyi gondolkodásmódjukat, hozzásegítve őket ahhoz, hogy felnőttként okos pénzügyi döntéseket hozhassanak.

A K&H Csoport fontos feladatának tekinti, hogy szerepet vállaljon a társadalmat érintő ügyekben támogatási programjain keresztül. Aktívan teszünk a pénzügyi ismeretek széleskörű terjesztéséért, a pénzügyi kultúra fejlesztéséért, hogy megkönnyítsük a felnövekvő generáció mindennapi pénzügyekben való eligazodását. 2010-ben ezért hívtuk életre a K&H Vigyázz, kész, pénz! pénzügyi vetélkedőt, amely egészen fiatal, általános iskolás kortól segíti a mindennapi pénzügyekben való eligazodást.

Tanítási filozófiánk

A pénzügyek oktatásánál fontos a komplex megközelítés. Az alapfogalmakat, ha a fiatalok saját életéből hozott témákhoz kötjük és játékos formába csomagoljuk, érdekes lesz számukra és kontextusban is gyorsan megtanulják használni. Ezeket figyelembe véve született meg a vigyázz#KáPé vlog és mobilapplikáció. A tartalmilag naprakész ismeretanyag és kerettörténet jól igazodik a fiatalok tartalomfogyasztási szokásaihoz, így élményszerű a pénzügyi ismeretek elsajátítása, észrevétlenül tanulnak.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál g_Egyéb

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kommunikáció Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás