Skip to content

Mobility-Győr Digitális Élményközpont

Az Élményközpont missziója a digitális világ tevékeny megismertetése, miközben olyan képességeket fejlesztenek amelyek segítségével a hétköznapi élet más területein is sikeresen boldogulhatnak a résztevők.

A Mobility-Győr Digitális Élményközpont missziója a digitális világ tevékeny megismertetése. Ennek megfelelően a hozzánk látogató iskolai csoportok, egyéni látogatók, családok utazhatnak a virtuális valóság segítségével, megismerhetik az okos városok és okos otthonok működését, készíthetnek animációt, játszhatnak a pixelekkel, irányíthatnak robotokat kódsorokkal, táblagépekkel.

Tanítási filozófiánk

Legfőbb célunk, hogy megmutassuk az informatika világa minden képességterületre kihat, rengeteg képességet fejleszt. A robotokkal való ismerkedés nálunk egy olyan folyamat, ahol a saját testünk mozgatásával értjük meg a kódolás alapjait, majd mozgatunk tárgyakat, lépünk át az applikációk világába, és csak ezután találkozunk a robotokkal. A játék, a játékosság alapvető elem, a gyermekek azt érzik, hogy eljöttek hozzánk játszani, akaratlanul és észrevétlenül tesznek szert különböző ismeretekre.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) g_Egyéb

Itt vagyunk jelen

Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kíváncsiság Szociális és kulturális nyitottság Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás