Skip to content

Értsünk szót

Célunk, hogy a gyerekek kezdjék el aktívan használni az érzelmi intelligencia készségeiket, hogy megtanulják felismerni, beazonosítani és megfelelően kifejezni az érzelmeiket, és figyeljenek oda mások érzelmeire is.

Az Értsünk szót program keretében vannak szülőknek/pedagógusoknak/gyerekeknek szóló hosszabb és rövidebb képzéseink érzelmi intelligencia témában – workshopok és tanfolyamok, valamint saját kidolgozású és fejlesztésű érzelmi intelligencia termékeink: kártyacsomagok, munkafüzet, mesekönyv. A képzéseink során mindig a gyakorlat kerül a középpontba, az a legfontosabb, hogy ne maradjon elméleti szinten az átadott információ.

Tanítási filozófiánk

Nagyon fontosnak tartjuk a saját élményű tanulást, tapasztalatok szerzését, hiszen ezek az ismeretek maradnak meg a leginkább a későbbiekben. A mi célunk pedig az, hogy amit tanítunk az a gyakorlatba ültetve nélkülünk is működjön hosszú távon.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál e_Játék, könyv (pl. társasjáték, kártyajáték, fejlesztő könyv) g_Egyéb

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kommunikáció Együttműködés/csapatmunka Önbizalom/önismeret