Skip to content

Kids’ Skills

A Kids’ Skills egy olyan megoldásfókuszú módszer, amely segíti a gyerekeket azoknak a készségeknek az elsajátításában, melyekkel leküzdhetik érzelmi és viselkedési problémáikat.

A Kids’ Skills egy megoldásfókuszú eszköz, azaz a meglévő kompetenciákra, erősségekre épít és folyamatosan elismeri a haladás jeleit. A gyermek és környezete figyelmét arra irányítja, mitől mennek jól a dolgok és hogyan tudja a gyermek a már jól működő készségeit, tudását a jövőben máshol, máshogyan is alkalmazni.

Tanítási filozófiánk

Megoldásfókuszú szemlélettel dolgozunk, nagyban építünk a résztvevők meglévő erőforrásaira, tudására, az egymás közötti tapasztalatmegosztásra. Képzéseink a tapasztalati tanulást támogatják, ezért kevés elmélet és sok gyakorlat a jellemző.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) a_Applikáció vagy online platform/játék e_Játék, könyv (pl. társasjáték, kártyajáték, fejlesztő könyv)

Itt vagyunk jelen

Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye)

Nekik szólnak programjaink

f_13-14 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kommunikáció Együttműködés/csapatmunka Önbizalom/önismeret