Skip to content

Lépten-Nyomon Mobil Környzetei Nevelés

Tevékenységünk elsődleges célja megmutatni a gyerekeknek a természetnek azt a sokszínűségét, amit a mai modern világ embere egyre inkább elzár magától.

Tevékenységünk elsődleges célja megmutatni a gyerekeknek a természetnek azt a sokszínűségét, amit a mai modern világ embere egyre inkább elzár magától. Számos izgalmas játékon keresztül a programokon résztvevő gyerekek képesek lehetnek az erdőben kihallani a sárgarigó flótáját, megpillantani a fű közt lapuló nyulat, barátként köszönteni a kezükre szálló kis rovart, és olyan kincseket gyűjteni, amiket senki sem vehet el tőlük.

Tanítási filozófiánk

Tanítási filozófiánk, hogy minden gyermek kíváncsi, vágynak a körülöttük lévő világ megismerésére, felfedezésére. Szeretetteljes türelemmel fordulunk feléjük, elfogadva sajátos igényeiket és változatos hátterüket. Hisszük, hogy nincs rossz gyerek, a foglálkozásainkba a legkülönfélébb módokon, minden érzékszervükre hatva, tudnak kapcsolódni a gyermekek az állat és növényvilággal.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) f_Tábor (tanítási időn kívüli összefüggő program) rendszeres foglalkozások) többnapos

Itt vagyunk jelen

e_Közép -Dunántúl (Komárom-Esztergom megye f_Közép-Magyarország (Pest megye) Fejér megye g_Nyugat -Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kíváncsiság Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Szociális és kulturális nyitottság