Skip to content

Mondolo Club Mini

Tehetséggondozó foglalkozásunk keretében igyekszünk elültetni a természet szeretetének és tiszteletének csíráját az érdeklődő lurkókban. A legmenőbb biosz, föci és kémia óra egyben, tantermi és terepi élmények színes csokra, amely nem csak szórakoztat, de értékes tudást is közvetít, miközben játékosan formálja a gyerekek szemléletét.

Célunk, hogy a beválogatott fiataloknak alaposan meg tudjuk mutatni a természet sokszínűségét és sérülékenységét egyaránt, hogy felhívjuk a figyelmüket, hogy az ő aktív, környezettudatos hozzáállásuk a kulcsa a Föld fenntarthatóságának. Szeretnénk, ha örömüket lelnék a természetben töltött időnek, ha kialakulna és erősödne bennük az igény a természetjárásra, a tudományok gyakorlására, hogy majd felnőttként is a gyermeki lelkesedés vigye őket előre, amely a Mondolo Egyesület tagjait is áthatja.

Tanítási filozófiánk

Pedagógusok és környezetvédelmi szakemberek igyekeznek elültetni a természet szeretetének és tiszteletének csíráját az érdeklődő lurkókban. Kevésbé hivatalosan – és bevalljuk, nekünk ez sokkal jobban tetszik – a legmenőbb biosz, föci és kémia óra egyben, amit a legmenőbb szegedi egyesület szervez! Tantermi és terepi élmények színes csokra, amely nem csak szórakoztat, de értékes tudást is közvetít, miközben játékosan formálja a gyerekek szemléletét.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) d_Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) fesztivál összefüggő program) Rendezvény rendezvénysorozat rendszeres foglalkozások) Tábor (tanítási időn kívüli többnapos

Itt vagyunk jelen

Bács-Kiskun megye) Csongrád-Csanád megye Dél-Alföld (Békés megye

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Érzelmi Intelligencia Kreativitás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás