Skip to content

Plukkido

Játékos és pozitív kommunikáción alapuló, nevelést segítő eszközöket, valamint képernyőmentes szórakoztatást, fejlesztést és ismeretterjesztést biztosító digitális termékeket készítünk.

Missziónk, hogy széles körben segítsük egy olyan tudatos és érzékeny pedagógiai attitűd megalapozását, amely lehetővé teszi, hogy a felnövő generációk nyitott, érzelmi biztonságot nyújtó, képességeik kibontakozását segítő légkörben nevelkedhessenek. Fontosnak tartjuk, hogy a gyerekek elsajátítsák a játékos problémamegoldást, a pozitív szemléletet, az önmagukért és egymásért való felelősségvállalást.

Tanítási filozófiánk

Módszertanunk segíti a felnőtt-gyerek kommunikációt, hozzájárul a kapcsolatok minőségének javulásához. A pozitív és játékos nevelés eszköztárát használva minden fél könnyebben megbirkózhat a felmerülő nehézségekkel, megtanulja azokat kihívásként kezelni, és olyan problémamegoldási módokat sajátít el, amik segítenek a feszültségek hatékony feloldásában. Eszközeink arra ösztönzik a felnőtteket, hogy fokozottan építsenek a gyerekek fantáziavilágára, használják ki az abban rejlő lehetőségeket.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék e_Játék fejlesztő könyv) kártyajáték könyv (pl. társasjáték

Itt vagyunk jelen

Bács-Kiskun megye) Csongrád-Csanád megye Dél-Alföld (Békés megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Fejér megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Közép-Magyarország (Pest megye) Nógrád megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kommunikáció Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Önbizalom/önismeret