Skip to content

Pompás Napok

Olyan interaktív népmese-foglalkozásokat tartunk, amelyek segítik a 21. századi gyermekeket abban, hogy könnyedén kapcsolódjanak a történettel és a néphagyományokkal.

A Pompás Napok célja a néphagyomány elemeit erős kötéllé összesodorva eljuttatni minden gyermek számára a népmesét, népi játékokat, mondókákat, népdalokat, ezáltal interaktív módon, a beleélést segítve, többoldalú megerősítéssel fejleszteni őket. A mesék alkalmasak arra, hogy segítsenek a bátorságnövelésben, az intelligencia fejlesztésben, a figyelem erősítésében, a kreativitás növelésében, az ismeretátadásban.

Tanítási filozófiánk

Munkánkat meghatározza az élményközpontúság és a partnerség. Fontos cél, hogy az interaktív népmese-foglalkozások középpontjában az élményszerűség álljon, ezáltal azok a gyermekek is be tudnak vonódni a mesehallgatásba, akik egyéb esetben nem érdeklődnének. A partnerség pedig a gyermekközpontúságot jelenti számunkra, nem hiszünk ugyanis a hierarchikus megközelítésben.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) f_Tábor (tanítási időn kívüli összefüggő program) Rendezvény rendszeres foglalkozások) többnapos

Itt vagyunk jelen

Bács-Kiskun megye) Csongrád-Csanád megye Dél-Alföld (Békés megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Fejér megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Közép-Magyarország (Pest megye) Nógrád megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Érzelmi Intelligencia Önbizalom/önismeret Szociális és kulturális nyitottság