Skip to content

Sokszín Kertműhely Egyesület

Célunk a felelős gondolkodás kialakítása a fenntartható fejlődés, a társadalmi felelősségvállalás, az egészségtudatosság és a felelős állattartás terén.

A Sokszín Kertműhely Egyesület célja, hogy a lehető legszélesebb körben elérhetővé tegyen olyan természetközeli tevékenységeket, melyek az egyén testi, szellemi és lelki jólétét szolgálják. Székhelye egy ökológiai gazdaság, otthona számos állatnak is. Az évszakonként változó egyéni és csoportos foglalkozások, a természet ciklikussága és változatossága hozzájárul a felelős gondolkodás kialakulásához, ezzel olyan célokat támogatva, mint a fenntartható fejlődés, a társadalmi felelősségvállalás.

Tanítási filozófiánk

Filozófiánk, hogy programjaink egyaránt hassanak a testre, szellemre és lélekre. Hagyjuk, hogy mindenki a saját ritmusa szerint vegyen részt a foglalkozásokon, amelyeken megtalálja önmagát.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások)

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők a_3-4 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kíváncsiság Önbizalom/önismeret