Skip to content

Rapid Matek

Az általunk kifejlesztett 3M formula alkalmazásával (matek+módszertani+mentális támogatás) arra törekszünk, hogy a matek ne olyan legyen a diákok számára, mint a „mumus a szekrényben” a Harry Potterből; hanem mindenki képes legyen elérni azt az „elég jó” szintet, amivel már elégedett lehet.

A legfőbb célunk, hogy bebizonyítsuk, hogy a matekhoz mindenki ért, ha jól van megszólítva. Lebontjuk azokat a gátakat és feszültségeket, amelyek a diákokra rakódtak az évek során. Egy olyan biztonságos környezetet teremtünk a tanulóink számára, ahol rájuk és az ő igényeikre figyelünk, bátran kérdezhetnek, hatékonyan elsajátíthatják a tananyagot, emellett még jól is érezhetik magukat. Ennek eredményeképpen a matek megszűnik mumusnak lenni, érteni (akár szeretni is) fogják a tantárgyat.

Tanítási filozófiánk

A tanulók sokszor 2 kategóriába sorolják magukat: „hülye vagyok matekból” vagy „nem vagyok egy matekzseni”. Azzal, hogy a matek mellé beemeltük a tanulásmódszertani és a mentális támogatást azt szeretnénk elérni, hogy felismerjék a diákok, hogy nem csak ez a 2 pólus létezik, hanem ezen a „hülye-matekzseni skálán” rengeteg „elég jó” érték szerepel, ami sikerélményhez vezet. Megoldásfókuszú megközelítéssel, fejlődési szemléletben oktatunk, hogy ne akadályokat, hanem kihívásokat lássanak diákjaink.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások)

Itt vagyunk jelen

Budapest Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Önbizalom/önismeret