Skip to content

KOLLABOR

Célunk, hogy olyan élményközpontú természettudományos ismereteket közvetítsünk, amelyek egyszerre emberközpontúak és ugyanakkor megalapozzák a XXI. század korszerű tudását is.

A KOLLABOR Természettudományos Élményközpont olyan közösségi alkotótér, ahol hiszünk abban, hogy egy tudatos, értékteremtő közösség képes építeni a térség jövőjét. Célunk, hogy gyakorlati tanulásra alkalmas támogató közeget teremtsünk, melyben mindenki megismerheti a jövő várható kihívásait, és lehetőségeit. Olyan alkotóteret kívánunk működtetni Békéscsabán, ahol minél több érdeklődő számára biztosítunk lehetőséget a kibontakozásra, a világ felfedezésére.

Tanítási filozófiánk

Élménypedagógia módszereivel felfedeztetve dolgozunk. A tanulási attitűdre kívánunk elsősorban hatni, a kíváncsiságot kívánjuk felkelteni és ezáltal megteremteni a tanulás iránti húzóerőt.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye)

Nekik szólnak programjaink

d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kíváncsiság Kreativitás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás