Skip to content

Rólunk

BEMUTATKOZUNK

Célunk a gyerekek jövőre való felkészítése. Azért dolgozunk, hogy a mai óvodások és iskolások sikeresen vegyék a 21. század kihívásait és megtalálják a helyüket az értelmes munka világában. Ezért programjainkkal a jövőben fontos tudásra és kompetenciákra fókuszálunk.
Szülőket kalauzolunk el a jövőben fontos tudás és kompetenciák világába. Mindezt többek között podcast beszélgetésekkel, könyvajánlókkal, ingyenes edukatív e-leckékkel (21 lecke) támogatjuk.

Gyerekeknek szóló innovatív kezdeményezéseket, szervezeteket gyűjtünk össze, melyek a jövőben felértékelődő kompetenciákra, készségekre helyezik a hangsúlyt programjaik során. Ők az Edison 100-asok. Ehhez felkutatjuk és megosztjuk a szervezetek jó gyakorlatait, együttműködéseket kezdeményezünk, elismerést és folyamatos láthatóságot biztosítunk számukra.

Üzleti döntéshozókat ösztönzünk arra, hogy felelősséget vállaljanak a munka és a gyerekek jövőjének alakításában.

CSAPATUNK

A gyerekek a jövő. Ha olyan cégeket építünk, ahol akár a gyerekeink is szívesen dolgoznának, lesz jövőjük. Azért dolgozom, hogy legyen.
Pistyur Veronika
Ügyvezető
Minden időmet és tudásomat annak szentelem, hogy az Edisonplatform épüljön. Ez az én hivatásom.
Veres Rita
Társalapító
A gyerekek jövője a mi jövőnk is. Szeretek olyan szervezetekkel, szakértőkkel dolgozni, akiknek célja e közös jövő élhetőbbé, jobbá tétele.
Dr. Borsos Dorottya
Operatív vezető
Az Edisonplatformon keresztül megtudjuk mutatni, hogy az összefogás az együttgondolkodás és a cselekvés viszi előre a jó ügyeket. A gyerekek jövője pedig az egyik legjobb ügy, amin érdemes és kell dolgoznunk.
Kormos Dalma
Vállalati kapcsolatok és PR
A jövő generációjának sikeres boldogulása közös érdekünk. Hiszem, hogy közösségként, együtt tehetünk azért, hogy biztosítsuk számukra a megfelelő környezetet a szárnyaláshoz.
Tűzkő Dorina
Projektmenedzser
A szülői edukáció az alapja annak, hogy a gyermekek a legjobbat hozhassák ki magukból a jövőben. Munkám során az motivál leginkább, hogy ehhez hozzájárulhassak.
Szerémi Nóra
Projektmenedzser, Event Lead