Skip to content

MeseTérKép – Baby Picasso festőparti babáknak

Rövid ismertető

A MeseTérKép szülőknek és a legkisebbeknek szóló Baby Picasso foglalkozása egy közös élmény a babával, ahol együtt fedezhetik fel a különböző színek, formák és anyagok világát. A foglalkozás során ehető, természetes alapanyagú festéket használnak, így nyugodtan lehetnek maszatosak tetőtől talpig.

Misszió

A MeseTérKép célja, hogy a gyerekek kreativitása ne vesszen el az idő során, természetes legyen számukra a kreatív önkifejezés. A kreatív szemlélet és bátorság erősítését már egészen kis kortól kezdjük, Baby Picasso foglalkozásainkon 8 hónapos kortól vehetnek részt a babák szüleikkel. A cél itt még nem a maradandó alkotás létrehozása, hanem a közösségben alkotás, a színek, állagok próbálgatása, marok ecsettel és krétával a markolás, a finommotorika erősítése.

Fő program

Baby Picasso programunk során 8 hónapos és 3 éves kor közötti babáknak, kisgyerekeknek tartunk maszatolós foglalkozásokat. Festék gyanánt ehető festéket készítünk, hogy ne legyen probléma, ha a gyerekek esetleg a szájukba veszik a festékes kezüket. Ecsetként marokecsetet vagy a kezüket használják. A mi fő feladatunk, hogy asszisztáljuk a folyamatot, amiben a szülők a gyermekeikkel részt vesznek, így segítve, hogy ez a 40 perc minél élvezhetőbb közös kikapcsolódás legyen.

További programok

Rendszeres alkotófoglalkozásaink vannak három korosztály számára a Pagony könyvesboltokban (Pécsett és Budapesten). Az elmúlt években több mint 50 kitelepülésen, 60 szülinapon, 30 táborban, 5 családi festésen és több mint 250 heti rendszerességű foglalkozáson alkothattak velünk a 3-12 évesek. 2021 óta megvásárolható első termékünk, a foglalkozásaink módszertanára épülő MeseTérKép Box is.

Kapcsolati információk
Lokáció
  • Országos - online
  • Baranya vármegye
  • Budapest
Nekik szólnak a programjaink
  • Óvodás gyermekek (3-6)
  • Szülők
Top kompetenciák, amiket fejlesztünk
  • Együttműködés/csapatmunka
  • Kreativitás
  • Önbizalom/önismeret