12 kompetencia

melyekkel már gyerekkorban érdemes foglalkozni: Kritikus gondolkodás · Problémamegoldás · Kreativitás · Kommunikáció · Együttműködés, csapatmunka · Kíváncsiság · Kezdeményezőkészség · Kitartás · Alkalmazkodókészség/reziliencia · Vezetés, irányítás · Szociális és kulturális nyitottság · Önbizalom, önismeret · Érzelmi intelligencia

Iránytűt adunk a szülőknek a 21. század kihívásaihoz.

Nézd meg programjainkat!

21 könyv 21. századi gyerekeknek

Kattints és nézd meg!

Átadtuk az Edisonplatform díjakat!

Kattints most és nézd meg az idei legjobb gyerekeket fejlesztő kezdeményezéseket!

Mi a küldetésünk?

Azon dolgozunk, hogy a mai óvodásokat és iskolásokat felkészítsük a 21. század kihívásaira, erősítve bennük azokat a kompetenciákat, készségeket melyek segítik majd őket a jövőben.  

Kik vagyunk?

Gondolatformáló közösség,  amely országosan összegyűjti azokat a szervezeteket, melyek a gyerekek jövőben fontos tudására fókuszálnak. Ezzel egyidőben programjainkkal iránytűt adunk a szülőknek a 21. század kihívásaihoz. 

Hogyan valósítjuk meg?

Tudatosítjuk a szülőkben, hogy a jövőben milyen kompetenciák, készségek és tudás lesz fontos, és ezt hogyan és hol tudják megszerezni ők és gyerekeik. 

Felkutatjuk és elismerjük Magyarország innovatív, a gyerekek jövőben fontos  kompetenciáit fejlesztő szervezeteit, programjait.  

Üzleti szereplőket ösztönzünk arra, hogy felelősséget vállaljanak a gyerekek és a munka jövőjének alakításában. 

Edison1oo

Fedezd fel velünk a jövőben fontos kompetenciákat és ismerkedj meg azokkal a kezdeményezésekkel, amelyek ezek fejlesztésében a segítségedre lehetnek!

Edisonplatfom
Mecénás

Kiemelt
Partnereink

Partnereink

Szakmai
Partnereink