Skip to content

AdniJóga

A mozgás, légzés és meditáció általi nyugalmat tesszük elérhetővé traumát átélt emberek számára, állami gondoskodásban lévő gyerekeknek, sérült gyerekeket nevelő szülőknek ingyenes csoportokban.

Az AdniJóga célja, hogy fenntartható módon juttassa el a jóga meditatív, testi és lelki harmóniára ösztönző elemeit traumákat átélt, nehéz élethelyzetbe kényszerült gyerekekhez és felnőttekhez. 18 jótékony jógaoktatónk hétről hétre azon dolgozik, hogy többek között menekült gyerekek, párkapcsolati erőszak túlélői és evészavaros fiatalok is megtalálhassák a biztonságot a saját testükben.

Tanítási filozófiánk

Az AdniJóga csapata a jóga, meditáció és relaxáció eszközeivel dolgozva, traumatudatos szemléletben tartja jótékonysági jógaórákat. A traumatudatos metódusunk lényege (amely továbbképzés formájában is elérhető a szervezetünknél jógaoktatók számára) hogy minden esetben törekszünk a biztonságos légkör létrehozására, a döntésközpontúságra a jógaóráinkon, tiszteletben tartva azt, hogy soha nem tudhatjuk mi mindenen ment keresztül az a gyermek vagy felnőtt, aki betoppan az óránkra.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) rendszeres foglalkozások)

Itt vagyunk jelen

b_Dél-Dunántúl (Baranya megye d_Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye f_Közép-Magyarország (Pest megye) Heves megye Nógrád megye) Somogy megye Tolna megye)

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Alkalmazkodókészség/reziliencia Kitartás Önbizalom/önismeret