Skip to content

Apaépítő – Apa+én

Gondolkodó Kör kezdeményezése
Missziónk: minél több nyitott, érzékeny, önismerettel rendelkező, tudatos, családját, társát, gyermekeit megbecsülő apuka és minél több boldog, magabiztos, kötődő, megfelelő apamintákkal és apaképpel rendelkező gyermek, majd felnőtt legyen.

Úgy gondoljuk, hogy a szülő-gyermek kapcsolat az egyik legfontosabb, és a legmeghatározóbb kapcsolat az emberi élet során. A kettesben töltött idő nem csak a szülőknek fontos, hanem szülő-gyermek viszonylatban is párkapcsolatról beszélünk. Ahol a minőségi közös program erősíti a kapcsolatot, az együttműködés nagyban befolyásolja a gyermek önbecsülésének, önbizalmának kialakulását. Ennek érdekében szervezünk 1-2 napos, élményalapú programokat különböző témakörök mentén apáknak és gyermeküknek.

Tanítási filozófiánk

Abban hiszünk, hogy élményekkel, feladatokkal, játékkal, közösen töltött idővel, figyelemmel, példamutatással fejleszthető egy gyermek személyisége, önbizalma, bizalma. Az önbizalom kialakulásának egyik legfontosabb időszaka a 7-14 év közötti kor. A kihívásokat apa és gyermek közösen teljesíti, így az apai példamutatás is nagy hangsúlyt kap, melyet a gyermek később a saját kihívásaiban is használhat.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

e_Játék, könyv (pl. társasjáték, kártyajáték, fejlesztő könyv) f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program)

Itt vagyunk jelen

Budapest Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kreativitás Önbizalom/önismeret