Skip to content

AZZ Zenesuli

Korszerű, komplex, színes zenei nevelésben részesítjük a hozzánk járó gyerekeket. Célunk, hogy a jól ismert és közkedvelt gyermekdalokon, mese-, és filmzenei részleteken keresztül a gyermekek örömmel sajátítsák el a hangszertanulás alapjait.

A csoportos élménypedagógiai óránkon célunk, hogy a hozzánk járó gyermekek későbbi tanulmányaik során is motiváltak maradjanak a zenetanulásban. Szeretnénk fejleszteni zenei kreativitásukat és szeretnénk megtanítani nekik, hogyan fejezhetik ki érzelmeiket hangszeres játékuk segítségével. Az egyéni órákon célunk, hogy a tanulókat képességeinek és érdeklődésüknek megfelelően fejlesszük.

Tanítási filozófiánk

A foglalkozások tananyagát úgy terveztük meg, hogy bármikor lehessen csatlakozni. Minden érdeklődőt szeretettel várunk zene óráinkon az év bármely szakaszában. Differenciált módon zajlanak az órák, így a haladó és kezdő is tud együtt fejlődni. A gyermekek között magas fokú együttműködés zajlik. Az oktató partneri viszonyt alakít ki a gyermekekkel és igényeiknek megfelelően reagál. A pozitív energiák és pozitív kisugárzás elengedhetetlen az oktató részéről.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) f_Tábor (tanítási időn kívüli összefüggő program) rendszeres foglalkozások) többnapos

Itt vagyunk jelen

Budapest

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Érzelmi Intelligencia Kommunikáció