Skip to content

BABtér – Budaörsi Animációs Bázis és Kreatív Tér

A tehetséggondozás és az oktatás gyakorlati oldala mellett hangsúlyt fektetünk a vizuális értés gondozására. A foglalkozások középpontjában a kézműves alapú stop-motion, azaz a bábanimáció áll.

Az animációkészítés – a hirtelen, a semmiből megelevenedő rajz vagy tárgy –, szinte azonnal megragadja a gyerekek figyelmét. Talán nincs még egy ennyire vonzó művészeti műfaj a gyerekek számára! A BABtér a tehetséggondozás és az oktatás gyakorlati oldala mellett minden szakkörén és felnőtt workshopján hangsúlyt fektet a vizuális értés gondozására. A foglalkozások középpontjában a kézműves alapú stop-motion, azaz a bábanimáció áll.

 

Tanítási filozófiánk

A BABtér a tehetséggondozás és az oktatás gyakorlati oldala mellett minden szakkörén és workshopján hangsúlyt fektet a vizuális értés gondozására, mivel a hagyományos oktatási formákban ez nagyon kevés figyelmet kap. A BABtér csapata többek között feladatának tekinti, hogy a következő generációk értői legyenek a médiumoknak és felvértezettek legyenek mai manipulatív használatukkal szemben, érzékenyebbé váljanak a minket körülvevő képi tartalmak megfejtésére.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli rendszeres foglalkozások) többnapos összefüggő program) egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) rendezvénysorozat fesztivál b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként c_Rendezvény

Itt vagyunk jelen

f_Közép-Magyarország (Pest megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Együttműködés/csapatmunka Szociális és kulturális nyitottság