Skip to content

Bailavidrum Meseösvény

Hiszünk abban, hogy a mesék ősi és örök tudást hordoznak. Élni tanítanak, felvérteznek, önbizalmat adnak és átsegítenek a nehézségeken.

Bailavidrum Meseösvény célja, hogy gyerekek és felnőttek átélhessék és belsővé tehessék a mesék tanításait. Mindezt játékos formában, a természet varázslatos helyszínein keltik életre, hiszen kimozdulni a városból, erdőn-mezőn barangolni, együtt lenni és kalandokat közösen átélni testnek és léleknek egyaránt felemelő élmény! Minőségi családi szabadidő töltésére kínálunk lehetőséget, alkalmat és mintát. Mesés programokat szervezünk családoknak a természetben (télen múzeumokban).

Tanítási filozófiánk

Missziónk, hogy továbbadjuk a természet és a mesék szeretetét gyermekeinknek. Élménypedagógiai, drámapedagógiai és művészeti eszközökkel fejlesztjük a résztvevő gyermekek érzelmi intelligenciáját. Az élőszavas mesemondás és a mese átélése fejleszti a képzelőerőt, a beleélés és együttműködés képességét, bővíti a szókincset és serkenti a gyerekek kreativitását. Programjainkkal közösséget építünk és éltetünk.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program)

Itt vagyunk jelen

Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Szociális és kulturális nyitottság