Skip to content

Cellux Csoport

A Cellux Play elsősorban a gyerekek számára közvetíti a kreatív gondolkodást.

A Cellux Csoport a kezdetektől fogva azon dolgozik, hogy minél több ember – gyerekek és felnőttek egyaránt – tapasztalja meg a közös alkotás és a tudatos tervezés élményét és amit ezek közben megtanul, azt utána saját életében, vagy akár szakmájában is magabiztosan tudja alkalmazni. Célunk, hogy önálló és empatikus gondolkodásra biztassunk mindenkit, akivel programjainkon vagy az általunk tervezett dolgokon keresztül kapcsolatba kerülünk, hogy kíváncsisággal és felelősséggel tekintsenek körül.

Tanítási filozófiánk

A Design Thinking, a Meseterápia, az alkotás és a művészetek legkülönbözőbb eszközeit hívjuk segítségül, hogy a gyerekekkel, fiatalokkal közösen dolgozzuk fel a körülöttünk lévő világ kérdéseit. Filozófiánk, hogy a résztvevőket az együttműködésben és a kreatív problémamegoldásban segítsük, a nyitottságuk és kíváncsiságuk felébresztésével.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál e_Játék, könyv (pl. társasjáték, kártyajáték, fejlesztő könyv) f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) g_Egyéb Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kreativitás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás