Skip to content

D012: szabad gondolkodású gyerek – szabad felnőtt

Jövőálló készségeket fejlesztünk az önismereten, történetíráson és kitartásfejlesztésen keresztül.

Missziónk, hogy a tanulók olvasási motivációját fejlesszük és hosszútávon fenntartsuk. Nem célunk mindenáron olvasókat nevelni. Azt szeretnénk, hogy a gyerekek önállóan, külső nevelési elvárások nélkül, az ő saját döntésük alapján, saját céljuk elérése érdekében találják meg az olvasáshoz a kapcsolódásukat úgy, hogy közösen megtaláljuk azokat a szövegtartalmakat, amelyek érdeklik őket. Ezért célunk, hogy a gyerekek tapasztalatszerzés útján ráérezzenek az olvasás fontosságára.

Tanítási filozófiánk

A D012 a motivációelmélet tudományos alapjaira helyezett hazai módszertan. A tipikusan és az atipikusan fejlődő gyerekeknek szól (beleértve a tehetségfaktorral rendelkező gyerekeket is). A módszer elfogadó és biztonságos légkört teremt meg, ahol egyéni, páros és mikrocsoportos közegben a gyerekek személyiségüknek megfelelő tempóban fejlődhetnek. A diagnózis számunkra nem fontos. Címkék és kategóriák nélkül a jövő fiatalembereivel foglalkozunk.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként e_Játék rendszeres foglalkozások) egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) könyv (pl. társasjáték kártyajáték fejlesztő könyv)

Itt vagyunk jelen

Budapest

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Kitartás Önbizalom/önismeret