Skip to content

Da Vinci Kids

Gondolkodókör kezdeményezése
Da Vinci Kids Iskolai csomagunk egy oktatást segítő módszertani platform általános iskolák számára. Célunk a hatékony tanítás és a szórakoztató tanulás támogatása.

A pedagógusok számára nagy kihívás olyan oktató, szemléltető videóanyagokat és játékokat találni, amelyek minden szempontból megfelelnek a tanítási-tanulási folyamat céljainak és kompatibilisek a NAT általános iskolai tantervével. A Da Vinci Kids Iskolai csomag erre a kihívásra ad megoldást. Célunk a hatékony tanítás és a szórakoztató tanulás támogatása.

Tanítási filozófiánk

Szórakoztató élménytanulás – a Da Vinci Media filozófiája e két szó köré csoportosul. Az a vágyunk, hogy megmutassuk az emberi kíváncsiság és felfedezés szépségeit és csodáit, legyen szó tudományról, művészetről vagy találmányokról. A Da Vinci Kids tartalmak különböző nézőpontú szereplőket és tudományos jelenségeket mutatnak be így tanítási stratégiaként rendkívül sokoldalúak.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) a_Applikáció vagy online platform/játék

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Kíváncsiság Szociális és kulturális nyitottság