Skip to content

Deák17 Galéria

Gyerekek és fiatalok művészeti nevelésére fókuszálunk. Kiállításainkon hazai képzőművészek és diákalkotók mutatják meg magukat, múzeumpedagógiai foglalkozásaink pedig évek óta népszerűek Budapesten.

A Deák17 Galéria olyan társadalom kialakításában vállal szerepet, amely nyitott a kortárs művészetekre és az általuk közvetített fontos, bennünket érintő témákra. Az ingyenes képző- és iparművészeti kiállításainkon helyi művészek és diákalkotók mutathatják be magukat. Az ezekhez kapcsolódó múzeumpedagógiai foglalkozások révén a 3-23 év közötti fiatalok pedig megismerhetik a művészetek és a város ezer arcát, ezáltal kreativitásra és nyitottságra késztetjük őket.

Tanítási filozófiánk

A Deák17 Galéria egyik fő értéke a társadalmi felelősségtudat, hiszen kiállítási témáinkkal, foglalkozásainkkal rendszeresen irányítjuk a gyermekek, fiatalok figyelmét társadalmi és környezeti problémák felé. A foglalkozásainkon nagy hangsúlyt kap a csoportmunka, a projektmenedzsment, a nézőpontváltás, az upcycling és a digitális technikák. Nyitottak vagyunk a legkülönfélébb alkotói megnyilvánulásokra, az új témákra és metódusokra, múzeumpedagógiai eszköztárunkat is folyamatos fejlesztjük.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál e_Játék, könyv (pl. társasjáték, kártyajáték, fejlesztő könyv) f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Budapest

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás Szociális és kulturális nyitottság