Skip to content

Digitális Tudásközpontok hálózata

Azzal a szándékkal jöttünk létre, hogy közel vigyük a korszerű technológiát a gyerekekhez, fiatalokhoz, a nyitott, érdeklődő emberekhez.

Feladatunk, hogy növeljük a digitális tudás iránti érdeklődést, elősegítsük a digitális szaktudással rendelkezők számának növekedését és olyan korszerű készségek fejlesztését is vállaljuk, amelyek nélkülözhetetlenek a jövő munkavállalói számára. Támogatjuk a digitális pályaorientációt, pályaválasztást, a felsőoktatási intézményválasztást, digitális tudást igénylő szakmák vonzerejének növelését.

Tanítási filozófiánk

A Tudásközpontok elsődleges célja a készségfejlesztés. Ennek legjobb módszere a kreatív problémamegoldás elősegítése nyílt végű feladatokkal. A tervezés, alkotás, programozás mind olyan tevékenységek, amelyek – az eszközhasználat elsajátítása mellett – hozzájárulnak a világ komplex megismeréséhez. Foglalkozásainkon együttműködésre, közös gondolkodásra építünk, valamint modellezzük azokat a munkamódszereket, amelyekkel a jövő munkavállalói is találkozhatnak.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

rendszeres foglalkozások) többnapos összefüggő program) egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő d_Workshop (alkalmanként f_Tábor (tanítási időn kívüli

Itt vagyunk jelen

Somogy megye Tolna megye) Hajdú-Bihar megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Bács-Kiskun megye) Fejér megye Veszprém megye) a_ Dél-Alföld (Békés megye Csongrád megye b_Dél-Dunántúl (Baranya megye c_Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye e_Közép -Dunántúl (Komárom-Esztergom megye

Nekik szólnak programjaink

e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők d_9-10 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Együttműködés/csapatmunka Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás