Skip to content

Boglya Fesztivál

Újfajta, szemléletformáló fesztivál modellt (családbarát, öko, civil szervezés) kívánunk létrehozni. A fesztivál közösségi eseményeinek témái: ökológiai gazdálkodás, fenntarthatóság, természetvédelem, művészet, kultúra, mindez a helyi közösségek bevonásával, fenntartható módon kerül megrendezésre.

A civil szervezet hátterű fesztivál szervezéssel újfajta fesztivál modellt kívánunk létrehozni. Ez megnyilvánul a közösségi események témáiban (ökológiai gazdálkodás, fenntarthatóság, természetvédelem, művészet, kultúra) és a kivitelezésben is: a helyi közösségek bevonásával, fenntartható módon szervezzük meg a fesztivált. családoknak, fiataloknak, hátrányos helyzetű térségben. Célja, hogy a testvérvárosok mintájára, az öko szemlélet mentén ezek a közösségek összekapcsolódjanak.

Tanítási filozófiánk

Tanítási filozófiánk a tapasztalat és az élményszerűség. A városi embert a nem megszokott falusi tevékenységek kizökkentik a mindennapokból és jótékonyan hatnak a résztvevők lelki egészségére. A vidéki környezetben élők számára a kultúra közvetítés a legfontosabb filozófiánk. Leggyakrabban alkalmazott módszereink: tapasztalati tanulás, közösségi tanulás, drámapedagógia, irodalomterápia, meseterápia, vitakultúra-fejlesztés, open space.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

c_Rendezvény fesztivál rendezvénysorozat

Itt vagyunk jelen

c_Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye d_Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Nógrád megye)

Nekik szólnak programjaink

a_3-4 éves gyerekek b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Érzelmi Intelligencia Kreativitás Szociális és kulturális nyitottság