Skip to content

Emberség Erejével Alapítvány

Egy mindenki számára élhető világért dolgozunk, ahol érvényesülnek az emberi jogok, az esélyegyenlőség és a demokrácia.

Egy mindenki számára élhető világért dolgozunk, ahol érvényesülnek az emberi jogok, az esélyegyenlőség és a demokrácia. Fontos értékeink a nyitottság, közösség, cselekvés, autonómia, emberség. Emberi jogi szervezetként oktatási programokkal és civil szervezetek támogatásával foglalkozunk. Tevékenységünket a fejlesztő szemlélet, a tanulásba és változásba vetett hit jellemzi.

Tanítási filozófiánk

Működésünk során arra keressük a választ, hogyan lehet társadalmi problémákat az oktatás/nevelés segítségével megoldani, vagy legalábbis elindulni a megoldás irányába. Nevelési tevékenységeink sarokköve a nem-formális, sajátélmény alapú, tapasztalati tanulás, ami a résztvevők közötti interakcióra épít, aminek része az eltérő vélemények megismerése, kulturált ütköztetése. Igyekszünk innovatívak lenni, új eszközöket kifejleszteni és elérhetővé tenni, hogy minél több helyen használják őket.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) c_Rendezvény, rendezvénysorozat, fesztivál a_Applikáció vagy online platform/játék

Itt vagyunk jelen

Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Szociális és kulturális nyitottság Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás