Skip to content

Felelős Gasztrohős Alapítvány – Palánták és Padtárs programok

Célunk a fenntartható étkezés népszerűsítése. Játékos szemléletformáló foglalkozásaink során a gyermekek megtudhatják, miért jó, ha helyi és szezonális élelmiszereket esznek, illetve megelőzik a csomagolási- és élelmiszerhulladékok keletkezését.

Alapítványunk programjainak célja, hogy megismertesse a gyerekekkel, hogy az étkezésen keresztül mi emberek milyen sokat tehetünk a Földért, és hogy közösen falatonként megváltoztathatjuk a világot!

Tanítási filozófiánk

Programjainkat és applikációinkat átalakítottuk oly módon, hogy saját mikrokörnyezetünkből (otthonról, saját kertünkből, lakásunkból, közeli parkból) is csodás tanösvényeket varázsolhassunk. Virtuális ökoszisztémánk megalkotásával és AI enginnel megtámogatott „környezeti nevelőnk” segítségével pedig bárki megismerhet eddig elérhetetlen tájakat, állatokat és növényeket. Az otthontanulást is élménnyé tehetjük a Magyarország tájegységeit életre keltő augumented reality applikációinkkal.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

a_ Dél-Alföld (Békés megye b_Dél-Dunántúl (Baranya megye Bács-Kiskun megye) c_Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Csongrád megye d_Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye e_Közép -Dunántúl (Komárom-Esztergom megye f_Közép-Magyarország (Pest megye) Fejér megye g_Nyugat -Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Nógrád megye) Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kezdeményezőkészség Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás