Skip to content

Funside Balaton

Egyik célkitűzésünk, hogy táborozóink minél többféle nyelvet, sportot, művészetet, informatikai és média képzést kipróbálhassanak, amelyre a tanév közben jellemzően nincs idejük és lehetőségük

A Funside Balaton Magyarország legnagyobb nemzetközi gyermektábora, amelyet egy átlagos nyáron közel 30 országból látogatnak a gyerekek és fiatalok. Egyik célkitűzésünk, hogy táborozóink minél többféle nyelvet, sportot, művészetet, informatikai és média képzést kipróbálhassanak, amelyre a tanév közben jellemzően nincs idejük és lehetőségük. Összesen 24-féle foglalkozásunkkal a régió legnagyobb választékát teremtettük meg, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb dolgot.

Tanítási filozófiánk

Egyik célkitűzésünk, hogy táborozóink minél többféle nyelvet, sportot, művészetet, informatikai és média képzést kipróbálhassanak, amelyre a tanév közben jellemzően nincs idejük és lehetőségük. Összesen 24-féle foglalkozásunkkal a régió legnagyobb választékát teremtettük meg, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb dolgot, ezzel pedig akár egy hét táborozással is maradandót nyújthatunk a gyermekeknek.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program)

Itt vagyunk jelen

Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kíváncsiság Szociális és kulturális nyitottság