Skip to content

FUTUROBI Ökomusical

Alapvető célunk a gyerekek környezet és egészségtudatos szemléletformálása, melyet hagyományos módszerek helyett újszerű, interaktív multimédiás elemek szinergikus alkalmazásával kívánunk végezni.

A FUTUROBI Ökomusical a gyerekek környezet és egészségtudatos szemléletformálásának céljával készült innovatív zenés színdarab. Egy hazai fejlesztésű szoftver segítségével 2 gyerekszínész mellett virtuális színészekkel és panorámavetítéssel megjelenített, animált hátterekkel készült darabban két testvérhez egy kis robot látogat el a jövőből és kéri, hogy menjenek vele időgépén megmenteni a Földet. Hőseink kalandjaik során végül rájönnek, hogy a megoldás mindig a jelen cselekedeteiben rejlik.

Tanítási filozófiánk

Edutainment, vagyis edukáció és szórakoztatás egyben: ennek újító erejű formáit keressük projektjeinkben már hosszú évek óta. Szakmai előzményként egy vegyipari cég számára készített, képregényen, rajzfilmen és interaktív karakteranimáción alapuló gyerek projektünkből nyertünk inspirációt, látva milyen szintű érzelmi kötődés alakul ki ilyen módszerek együttes használatával a gyerekek és a virtuális karakterek között. Ezt a hatást használjuk környezeti szemléletformálásra ebben a projektben.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

g_Egyéb

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek g_Szülők a_3-4 éves gyerekek h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Szociális és kulturális nyitottság Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás