Skip to content

Hello Wood Junior

Olyan készségfejlesztő program, ahol a fiatalok felfedezhetik a design különböző területeit, így tapasztalva meg, hogy hogyan lesz kézzelfogható eredménye egy egyszerű ötletnek.

A DEMO Wood készségfejlesztő programban a fiatalok megismerkednek a teljes alkotási folyamattal: tervezéstől a kivitelezésig. Célunk, hogy az élmény alapú tanuláson keresztül hozzájáruljunk a mentálisan is egészséges, könnyen motiválható, a digitális világ mellett a jelen és a múlt értékeit is ismerő és szerető generáció neveléséhez. Év közben havi rendszerességgel tartunk design tematikájú workshopokat, valamint nyaranta napközis és ottalvós táborokat a 7-19 éves korosztály számára.

Tanítási filozófiánk

Az alkotás élménye által formálódó, a környezetükkel interakcióba lépni képes, nyitott fiatalok közösségét építjük. A résztvevők élménypedagógiai és példakép alapú módszerekkel, empirikus módon fedezik fel saját tehetségük különböző oldalait. Ezáltal érzékenyebbek lesznek környezetükre, érdeklődővé válnak a design értékeire, megtanulnak csapatban dolgozni, és gondolkodni. A workshopokon felmerülő kihívások megoldása és a folyamat során kapott építő kritika által serkentjük őket önálló gondolkodásra.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

f_Tábor (tanítási időn kívüli, többnapos, összefüggő program) Workshop (alkalmanként, egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás)

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kreativitás Együttműködés/csapatmunka Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás