Skip to content

ProSuli

Pedagógus közösséget építünk. 21. századi módszerek alkalmazását segítjük az oktatásban. TudatosNet oktatásokat tartunk tanároknak, szülőknek, diákoknak.

Pedagógus közösséget építünk. 21. századi módszerek alkalmazását segítjük az oktatásban. TudatosNet oktatásokat tartunk tanároknak, szülőknek, diákoknak.

Idei évben a Mentális Egyensúly alprogramunk segítségével a mentális egészség is bekerült a programba. Így már nem csak az Internet tudatos használatát, eredményes digitális pedagógiai módszereket oktatjuk, de szeretnénk segíteni a mentális jóllétét is a diákoknak, szülőknek és tanároknak.

Tanítási filozófiánk

Célunk, hogy az iskolákból olyen diákok kerüljenek ki, akik fel vannak készülve a 21. század kihívásaira. Ehhez olyan pedagógusokra van szükség, akik ebben őket segíteni, oktatni, mentorálni tudják. A filozófiánk és módszerünk, hogy egymást oktató és segítő tanári közösséget alakítunk ki. Így tudjuk biztosítani azt, hogy minél több helyre eljut a ProSuli filozófiája és gondolatisága. Képzésekkel online és offline formában pedig segítjük és képezzük a pedagógusokat.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő c_Rendezvény d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) fesztivál rendezvénysorozat rendszeres foglalkozások)

Itt vagyunk jelen

Bács-Kiskun megye) Csongrád-Csanád megye Dél-Alföld (Békés megye Dél-Dunántúl (Baranya megye Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye Fejér megye Hajdú-Bihar megye Heves megye Jász-Nagykun-Szolnok megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Közép-Magyarország (Pest megye) Nógrád megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye Somogy megye Tolna megye) Vas megye Veszprém megye) Zala megye)

Nekik szólnak programjaink

c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők h_Tanárok/fejlesztők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Érzelmi Intelligencia Kritikus gondolkodás/ problémamegoldás