Skip to content

Ismerjük meg jobban gyermekeinket! Pszichológiai társasjátékok kisiskolások, kamaszok számára.

Ennek a nagyszerű játéknak a megalkotásával hangsúlyt szeretnénk helyezni a szülő és gyermeke közötti beszélgetések fontosságára.

Az Ismerjük meg jobban gyermekeinket! játékok, a piacon egyedülálló, tanító, tanácsadó és pszichológiai nézőpontokon alapuló családi társasjáték, pszichológus által összeállított kártyákkal és tanácsokkal. Mivel manapság a családok egyre kevesebb időt töltenek el együtt, nyilvánvalóan kevesebb figyelem jut a minőségi beszélgetésekre is.

Tanítási filozófiánk

A társasjáték pszichológus segítségével és szaktudásával készült. Azért, hogy a szülők, nagyszülők olyan használható és a gyermekekkel együtt igénybe vehető szakszerű segítséget kaphassanak a kamaszokhoz, ami könnyedén és tetszés szerinti gyakorisággal elérhető a számukra.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

Kurzus/szakkör (egymásra épülő, rendszeres foglalkozások) a_Applikáció vagy online platform/játék e_Játék, könyv (pl. társasjáték, kártyajáték, fejlesztő könyv)

Itt vagyunk jelen

Közép-Magyarország (Pest megye) Nyugat-Dunántúl (Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye, Zala megye) Dél-Dunántúl (Baranya megye, Somogy megye, Tolna megye) Dél-Alföld (Békés megye, Csongrád-Csanád megye, Bács-Kiskun megye) Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye, Fejér megye, Veszprém megye) Észak-Magyarország (Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye) Észak-Alföld (Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, Hajdú-Bihar megye, Jász-Nagykun-Szolnok megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Kommunikáció Kitartás Önbizalom/önismeret