Skip to content

JELEVEN online és offline jelnyelvi kurzusok

Célzottan gyerekeknek szánt, nonformális módszertanú jelnyelvi képzésünk csoportmunkán és együttműködésen alapuló metódust visz a tantermekbe.

A JELEVEN Kurzus egy célzottan gyerekeknek szánt, nonformális módszertanú jelnyelvi képzés, ami csoportmunkán és együttműködésen alapuló metódust visz a tantermekbe. Élményalapú jelnyelvi kurzusok alsós osztályoknak, a távoktatás óta digitális formában is: egy több mint 300 jelnyelvi videóból álló online háttéranyag, ahol 16 témakörben tanítunk jeleket, gyerekbarát formában. Ez a JELEVEN Online Gyerekjelnyelv, ami az offline kurzusok kiegészítése vagy önálló jelnyelvtanulási eszköz is lehet.

Tanítási filozófiánk

A JELEVEN egy folyamatosan működtethető és fejleszthető projekt, mely az integráltan tanuló hallássérült gyerekek arányának növekedésével egyre több helyen válik szükségessé. Terjednek a nonformális módszerek és modern, digitális tanulási technikák ezen a területen is. A jelnyelv és a siket közösség pozitív megítélése erősödik az által, hogy a társadalom fiatal rétegében népszerű, könnyen elsajátítható és szórakoztató gyakorlatokon keresztül ismertetjük meg a kommunikáció ezen formáját.

Ilyen formában érhetőek el képzéseink

a_Applikáció vagy online platform/játék b_Kurzus/szakkör (egymásra épülő c_Rendezvény d_Workshop (alkalmanként egy-egy téma mentén szervezett foglalkozás) f_Tábor (tanítási időn kívüli fesztivál összefüggő program) rendezvénysorozat rendszeres foglalkozások) többnapos

Itt vagyunk jelen

Fejér megye Közép-Dunántúl (Komárom-Esztergom megye Közép-Magyarország (Pest megye) Veszprém megye)

Nekik szólnak programjaink

b_5-6 éves gyerekek c_7-8 éves gyerekek d_9-10 éves gyerekek e_11-12 éves gyerekek f_13-14 éves gyerekek g_Szülők

Top kompetenciák, amiket fejlesztünk

Együttműködés/csapatmunka Kommunikáció Kreativitás